Originální

teambuilding - domácí zabíjačka


Pojměte vzdělávání a stmelování svých zaměstnanců netradiční formou a dopřejte jim za odměnu teambuilding.
Zažijte pravou vesnickou zabíjačku od začátku do konce přímo u nás na hotelu. Můžete asistovat řezníkovi a podílet se na výrobě zabíjačkových produktů nebo jen lelkovat a ochutnávat speciality,které budou během dne připravovány.

Pečená nebo grilovaná žebra jsou ideální k posezení u piva.
Žebra nakořeníme, ponoříme do marinády a necháme alespoň dvě hodinky odležet a pak vyskládáme na plech. Rozpalíme troubu na 135 °C a pečme asi hodinu a půl až dvě. Nakonec doděláme na grilu dle libosti a chuti. 
A podáváme.

 



Výpečky z vepřového masa jsou jednou z nejoblíbenějších zabijačkových pochoutek.
Samozřejmě s dobrým pivem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A kdo nezná jitrnice, je jelito. :)

Program

akce zabíjačka

  • Ubytujete se
  • Přípitek na zahřátí
  • Usmrcení prasete (profesionálním řezníkem)
  • Bourání prasete
  • Plnění jitrnic
  • Plnění jelit
  • Výroba tlačenky
  • Zabijačková poléva
  • Pečení a grilování
  • Gorolské folklorní soubory

a neustálé doplňování tekutin :)

TEL. MANAGER: +420 775 635 663