Originální
teambuilding - domácí zabíjačka
Pojměte vzdělávání a stmelování svých zaměstnanců netradiční formou a dopřejte jim za odměnu teambuilding.
Zažijte pravou vesnickou zabíjačku od začátku do konce přímo u nás na hotelu. Můžete asistovat řezníkovi a podílet se na výrobě zabíjačkových produktů nebo jen lelkovat a ochutnávat speciality,které budou během dne připravovány.
Pečená nebo grilovaná žebra jsou ideální k posezení u piva.
Žebra nakořeníme, ponoříme do marinády a necháme alespoň dvě hodinky odležet a pak vyskládáme na plech. Rozpalíme troubu na 135 °C a pečme asi hodinu a půl až dvě. Nakonec doděláme na grilu dle libosti a chuti.
A podáváme.
Výpečky z vepřového masa jsou jednou z nejoblíbenějších zabijačkových pochoutek.
Samozřejmě s dobrým pivem.